Реферат Die Toten Hosen

Німецька панковская команда "Die toten hosen" з'явилася початку 80-х на уламках двох інших панк-групп з Дюссельдорфа, "KFC" і "ZK". Так вже виявилося, що чотири з учасників нового проекту носили ім'я Андреас і тому хлопці придумали собі прізвиська – Кампино (Андреас Фреге, р. 22 червня 1962, вокал), Брейти (Андреас Брейткопф, р. 6 лютого 1964, гітара), Куддель (Андреас он Полотно, р. 11 червня 1964, гітара), Енді (Андреас Мюрер, р. 24 липня 1962, бас), Волли (Вольфганг Роде, р. 9 січня 1963, ударні). Почали хлопці з концертів у Німеччині, але питання особливої успіху ці виступи не принесли.

У 1983-го вийшов дебютний альбом, "Opel-Gang", а незадовго які були був випущений сингл "Bommerlunder". Ця композиція спочатку стала улюбленої штучкою групи, і тривалий час була присутня в сет-листах. 1984-го "Die toten hosen" вперше побували по закордонах, почавши з Франції. На рік крім гастролей Батьківщині колектив виступав у соцкраїнах типу Польщі, Угорщини та сусідньої НДР.

Перший солідний успіх супроводжував групі 1987-го, коли платівка "Here's Die Roten Rosen" було розпродано тиражем 100000 примірників. Влітку цього року банда ретельно роз'їжджала в Європі, на основі цих гастролей був записаний перший концертник "Bis Zum Bitteren Ende". Аж по альбому 1990 року "Auf Dem Kreuzzug Ins Gluck" платівки "Die toten hosen" виходили лише з німецькою мовою. На 1991-му музиканти зробили пробитися світовий ринок, записавши диск з англомовної лірикою, що відбилося у його назві "Learning English - Lesson 1". 1992-го цей альбом був випущений у Америці, де над його поширення взявся лейбл "Charisma".

Проте співати німецькою музиканти не кинули і продовжували в себе у Німеччини випускати платівки рідною. Так було в 1993-му вийшло одразу дві таких диска – "Kauf Mich!" і "Reich & Sexy". У цьому року відбулося тривале турне, протягом якого група найчастіше виступала під іншими вивісками, збираючи небагато глядачів.

1994-го вийшла друга англомовна платівка, "Love, Peace & Money", видана фірмою "Atlantic records". Через двох років з'явився альбом "Opium Furs Volk", композиції від якого зайняли навіть вельми непогані місця у німецьких хіт-парадах. Однак у Баварії ряд пісень було заборонено через занадто "недружелюбних" текстів. 1997-го "Die toten hosen" стадіону в Дюссельдорфі відіграли свій тисячний концерт. На жаль, захід був затьмареною загибеллю одній з фанаток і численними каліцтвами інших відвідувачів видовища. Учасники групи виплатили жертвам їх родичам компенсацію, але в рік випустили сингл "Pushed again", присвячений цієї трагічної події.

1998-го вийшла платівка "Warten Auf's Christkind", видана під вивіскою "Die roten rosen". Наступні роки популярність групи неухильно продовжувала рости, а музиканти радували своїми релизами як німецьку, і світову панк-общественность.

Склад

Campino - вокал

Andi - бас

Wolli - ударні

Breiti - гітара

Kuddel - гітара

Дискография

Opel-Gang - 1983

Unter Falscher Flagge - 1984

Damenwahl - 1986

Here's Die Roten Rosen (Aus Dusseldorf) - 1987

Bis Zum Bitteren Ende - 1987

Horrorshow - 1988

Auf Dem Kreuzzug Ins Gluck - 1990

Learning English - Lesson 1 - 1991

Kauf Mich! - 1993

Reich & Sexy - 1993

Love, Peace & Money - 1994

Opium Furs Volk - 1996

Im Auftrag Des Herrn - 1996

Warten Auf's Christkind - 1998

Unsterblich - 1999

You Are Dead - 1999

Crash Landing - 1999

Auswartsspiel - 2002

Список літератури

Для підготовки даної роботи було використані матеріали із сайту http://hardrockcafe.narod.ru/

Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Deicide
    Ця скандальна дэтовая команда з Флориди еволюціонувала з іншої металевої банди "Amon", що
  • Реферат на тему: Deftones
    На хвилі ню-металла 90-х "Deftones" притягнуто до собі увагу американської публіки,
  • Реферат на тему: Eagles
    Рождением група зобов'язана Лос-Анжелесу. Може, "Eagles" стали головним його
  • Реферат на тему: Deus
    Бельгійський хлопчик Том Барман, раніше нічим крім спорту не интересовавшийся, раптом виявила, що є
  • Реферат на тему: Dire Straits
    Марк Нопфлер (р. 12 серпня 1949, Глазго, Шотландія) та її брат Девід Нопфлер (р. 27 грудня 1952,

Навігація